Over Klip & Klaar communicatie

Na 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij diverse organisaties, heb ik besloten om vanaf oktober 2016 voor mezelf te beginnen. Mijn hart en expertise liggen in de non-profitsector.
Mijn uitdaging is om als marketing communicatie medewerker bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin mensen oog hebben voor elkaar, waar niemand buiten de boot valt en burgers gestimuleerd worden om ieder met zijn of haar talenten daaraan een bijdrage  te leveren. De afgelopen 20 jaar was ik inhoudelijk betrokken bij onderwerpen als vrijwilligerswerk, informele zorg, mantelzorg, maatjesprojecten, zelfredzaamheid, participatie en vluchtelingen; thema’s die mij na aan het hart liggen.

Ik werk dus met name graag voor organisaties die actief zijn in het maatschappelijk middenveld. Als allround medewerker communicatie maak ik gebruik van alle mogelijke marketing- en communicatietools om deze organisaties, hun verhaal, en hun aanbod zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen.

Klip & Klaar

Duidelijke taal spreken is voor mij in het werk kenmerkend, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik houd van goed leesbare en heldere teksten, maar ook van duidelijke afspraken die nagekomen worden.  Daarnaast kunt u bij mij rekenen op gevraagd én ongevraagd advies. Als ik verwacht dat een bepaalde actie niet het effect heeft dat u wilt bereiken, zal ik u dat zeggen en kunnen we samen naar meer effectieve wegen zoeken. Als allround medewerker zal ik soms adviseren om iemand in te huren met meer specialistische kennis op een bepaald gebied.